Venus Legacy 4D

venus-legacy-radiofrekwencja-rf-1Venus Legacy radiofrekvencija nehirurški je tretman oblikovanja tijela i zatezanja kože, izuzetno siguran za primjenu na bilo kojem dijelu tijela na kojem se želi postići čvrsta, blistava i glatka koža. Idealan je za tretman ruku, bedara, stomaka, leđa, bokova i stražnjice.

Rezultati mogu biti vidljivi već nakon nekoliko tretmana, i to bez bola, nelagode ili vremena potrebnog za oporavak.

Zatezanje kože, uklanjanje celulita i redukcija masnih ćelija postiže se zahvaljujući termalnoj reakciji koju multipolarna radiofrekvencija stvara u tkivu, na taj način stimulirajući prirodno zarastanje tijela kojim se stvara novi kolagen, kao i nova niti elastina. Novi kolagen steže kožu što dovodi do čvršćeg izgleda i osjećaja, dok niti elastina doprinose gipkosti i elastičnosti kože.

Kao prvi i jedini tretman odobren od strane FDA koji koristi 4D tehnologiju, Venus Legacy radiofrekvencija djeluje na osnovi snage četri bitne  tehnologije:

  • Mulitpolarna radiofrekvencija izuzetno brzo i ravnomjerno prenosi te raspoređuje toplinsku energiju na više nivoa dubine tkiva. Ova termalna reakcija u ciljanom tkivu stvara umirujuću, terapeutsku toplinsku matricu koja podstiče prirodni mehanizam zarastanja tijela koji uzrokuje zatezanje kože i stvaranje novog kolagena, poboljšavajući teksturu kože te smanjujući celulit ili bore na licu.
  • VariPulse tehnologija omogućuje energiji prodiranje u dublje slojeve kože, gdje uspješno stimulira optimalnu cirkulaciju i limfnu drenažu, postižući tako ozaren i sjajan izgled.
  • Pulsirajuća elektromagnetska polja  putem naučno dokazanih regenerativnih osobina omogućuju značajna poboljšanja u izgledu i teksturi tretirane kože.
  • RealTime Thermal Feedback (termalna povratna informacija u stvarnom vremenu) omogućuje praćenje temperature kože kroz cijeli tretman kako bi se osigurao siguran i bezbolan tretman za osobe s različitim tipovima kože.