Tel.: +387 51 430 888 | Email: info@s-tetik.com | Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00 časova, Subota 08:00 - 13:00 časova
Loading...
Estetska medicina 2018-01-27T12:12:56+00:00

Estetska medicina

Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe. Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji. Za veće operacije neophodna je opšta anestezija.

Potpunu preoperativnu pripremu (dijagnostika) možete obaviti kod nas. Moderna medicina takođe omogućava da se pojedine operacije sprovedu u lokalnoj ili regionalnoj anesteziji uz moguću nadziranu sedaciju. Veliki broj operativnih zahvata sprovodimo ambulantno, dok drugi zahtijevaju stacionarni boravak koji u prosjeku traje od 24 do 48 sati, uz obezbjeđene sve uslove komfora i medicinske njege. U našoj klinici se primjenjuju najsavremenija medicinska dostignuća i koristimo najsavremenije uređaje, između ostalih i CO2 hirurški laser kao i QX MAX Yag laser (za uklanjanje tetovaža).

Usluge

Your Content Goes Here

Riječ doktora

Doc. dr Darko Jović

Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe.
Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji. Za veće operacije neophodna je opšta anestezija.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN