Tel.: +387 51 430 888 | Email: info@s-tetik.com | Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00 časova, Subota 08:00 - 13:00 časova
Loading...
INVASIX – Liposukcija i zatezanje kože 2018-01-24T12:51:06+00:00

INVASIX – Liposukcija i zatezanje kože

FORMA – predstavlja neinvazivni tretman zatezanja i podmlađivanja kože. Omogućava postizanje optimalne temperature kože na način na koji ni jedna dosadašnja radiofrekventna meoda to ne čini. RF toplota zagrijava kožu i dovodi do stvaranja i remodelovanja kolagena u dubokim slojevima kože i na taj način dovodi do poboljšanja teksture kože. Procedura je jednostavna, komforna i bezbolna. Pacijent u toku tretmana osjeća samo prijatnu toplotu. Tretmani se rade jedanput sedmično, a za optimalne rezultate potrebno je 5-8 tretmana.

BodyTite je sofisticirani uređaj koji koristi radiofrekvencom potpomognutu liposukciju za efikasno obllikovanje tijela i značajno zatezanje kože. Sa BodyTite-om vidjećete značajno smanjenje masnoće i rezulate zatezanja kože u oblastima kao što su stomak, bokovi, zadnjica, butine, leđa kao i druge oblasti sa neželjenim masnim naslagama.

FaceTite i NeckTite predstavljaju dva revolucionarna nastavka BodyTite uređaja. Idealna su rješenja za tretiranje manjih regija tijela, uključujući lice, vrat, ruke, grudi, koljena…

Redukcija masti: BodyTite koristi patentiranu tehnologiju RFAL ( radiofrequency assisted liposuction – radiofrekvencijom potpomognutu liposukciju ) koja topi i uklanja višak masnoće kroz neupadljiv rez. BodyTite će eliminisati masne naslage i ponovo Vam omogućiti da svoje tijelo dovedete do savršenstva.

Zatezanje kože: Jedna od jedinstvenih karakteristika BodyTite je njegova sposobnost da bezbjedno i precizno zagrijava meka tkiva. Ovako duboko zagrijavanje dovešće do značajnog zatezanja tijela sa kontrakcijom mekog tkiva čak i do 40%.

Za razliku od dosadašnjih metoda, vrijeme oporaka je skraćeno a pacijenti vrlo brzo mogu vidjeti značajnu redukciju masnih naslaga i time dobiti željeni oblik tijela.

Galerija

Riječ doktora

Doc. dr Darko Jović

Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe.
Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji. Za veće operacije neophodna je opšta anestezija.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN