Tel.: +387 51 430 888 | Email: info@s-tetik.com | Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00 časova, Subota 08:00 - 13:00 časova
Loading...
Korekcija potkoljenica implantima 2018-01-24T12:48:25+00:00

Korekcija potkoljenica implantima

Unutrašnja strane butina i potkolenica se može podebljati implantatima. Operacija se radi u opštoj anesteziji. Rezovi se prave u preponama za implantate natkolenice i u zatkolenoj jami za implantate potkolenice. Nakon operacije pacijentu se savetuje da miruje sa podignutim nogama. Obavezno nosi steznike ili zavoje za vene. Za razliku od uvećanja grudi i zadnjice ovi implantati se osećaju i potrebno je nekoliko meseci za navikavanje.

Korekcija potoljenice i drugih regija Aquafilling-om
Aquafilling je vrsta hidrofilnog gela koji je biokompatibilan sa ljudskim mekim tkivom , sastva je od 2-4 % katjaoni kopoliamida i 96-98 % 0,9 % fiziološki rastvor natrijum hlorida. Sa njim se može postići uvećanje i preoblikovanje bilo koje regije na tijelu ( listovi, nadkoljenice, sjedalne regije, grudi, lice, brada jagodice, usne…) , a rezultati traju pet i više godina.

Galerija

Riječ doktora

Doc. dr Darko Jović

Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe.
Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji. Za veće operacije neophodna je opšta anestezija.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN