Tel.: +387 51 430 888 | Email: info@s-tetik.com | Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00 časova, Subota 08:00 - 13:00 časova
Loading...
Korekcija ušiju 2018-01-24T12:41:01+00:00

Korekcija ušiju

Ovo je jedna od najjednostavnijih intervencija, koju svakako trebate uraditi ukoliko imate problem sa klempavim ili velikim ušima. Može da se radi već od 6 – 7. godine života. Moguće su i druge operacije, kao što je rekonstrukcija ruba uha, ušne resice i drugo. Deformiteti ušne školjke mogu biti različiti: odstupajuće uho, nedostatak ili deformitet ušne hrskavice, deformitet ušne resice.

Operacije se rade u loklanoj anesteziji. Svaka operacija se radi po zasebnom autoru. Idealno vreme za operaciju ušiju je sa šest godina – pre polaska deteta u školu. Operacija traje jedan sat i nema vidljivih ožiljaka. Nakon intervencije pacijent odmah ide kući. Zavoj se nosi sedam dana, kada se i skidaju konci. Posle intervencije nemate bolova.

Galerija

Riječ doktora

Doc. dr Darko Jović

Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe.
Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji. Za veće operacije neophodna je opšta anestezija.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN