Tel.: +387 51 430 888 | Email: info@s-tetik.com | Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00 časova, Subota 08:00 - 13:00 časova
Loading...
Laserska epilacija 2018-01-24T12:59:27+00:00

Laserska epilacija – Light Sheer

Period jesen-zima je idealan za početak laserske epilacije.
Diodni laser Light Sheer Lumenis u svijetu važi za zlatni standard kada je u pitanju trajna laserska epilacija. Za razliku od drugih kozmetičkih aparata, IPL-a. Daleko je jači, brži, efikasniji!

Na kom principu radi laser?
Princip rada lasera je takav da se direktnim kontaktom laserski snop usmjerava na kožu, snop se apsorbuje u pigmentu folikula dlake (melanin), svjetlosni zrak se u koži pretvara u toplotu koja trajno uništava folikul dlake (fototermoliza).

Kako se pripremiti za tretman?
Dlake se ne smiju čupati iz korjena niti izbjeljivati 3-4 sedmice prije tretmana. Predio koji se tretira ne smije biti osunčan (1mjesec prije, odnosno 14dana posle tretmana).

Najbolji rezultati se postižu kod osoba koje imaju tamniju dlaku i svijetlu kožu, a broj tretmana zavisi od tretirane regije.

Koliko je potrebno uraditi tretmana?
Da bismo postigli željeni efekat, trajno uklonili dlake, potrebno je uraditi 5-8 tretmana u razmaku od 2-3 mjeseca, u zavisnosti od tretirane regije.
Nakon 1 do 2 pravilno urađena tretmana, problem urastanja dlaka i propratnog folikulitisa biva trajno riješen.

Koji predjeli na tijelu se mogu tretirati laserom?
Sva područja na tijelu, osim predjela oko očiju. Nakon tretmana koža postaje glatka i ljepša pa se samim tim dobija pozitivan estetski efekat koji je za svaku ženu i muškarca veoma važan.

Galerija

Riječ doktora

Doc. dr Darko Jović

Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe.
Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji. Za veće operacije neophodna je opšta anestezija.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN