Tel.: +387 51 430 888 | Email: info@s-tetik.com | Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00 časova, Subota 08:00 - 13:00 časova
Loading...
Lasersko uklanjanje tetovaža 2018-01-24T12:51:55+00:00

Lasersko uklanjanje tetovaža – Fotona QX Max

QX MAX
Lasersko uklanjanje tetovaža danas je najpopularniji način za uklanjanje tetovaža. Ono po čemu se Q-Switch laseri razlikuju od drugih lasera jeste što imaju izrazito kratko vrijeme trajanja laserskog impulsa što je i osnovni preduslov za uništenje pigmenta.

Koliko je tretmana potrebno da bi se uklonila tetovaža?
Ovim laserom je znatno smanjen broj ponavljanja tretmana, što zavisi o dolje pobrojanim razlozima. Razmak između tretmana je 6-8 nedjelja.

Broj potrebnih tretmana zavisi od:
Tipa tetovaže
Mjesta tetovaže
Boje tetovaže
Vrste korištene tinte za tetovažu
Dubine unosa i količini pigmenta

Može li se tetovaža otkloniti u potpunosti?
Ona ima moć da ukloni sve uobičajene pigmentne promjene i širok spektar boja tetovaža, a dodatno nudi mogućnost FRAC3® estetskih tretmana. QX MAX je građen za maksimalne performanse.

Single-puls tehnologija je značajno efikasnija na uklanjanju pigmenata od bilo kojeg lasera koji stvaraju podjednako visoke energije. Ovaj optimalan izbor talasnih dužina pruža mogućnost za liječenje mnoštvo pigmentnih i vaskularnih lezija, kao i najsloženije tetovaže u boji.

Da li je tretman bolan?
Tretman nije neugodan,osjeća se manje peckanje i slabije žarenje. U svakom slučaju mnogo je ugodnije od tetoviranja!

Galerija

Riječ doktora

Doc. dr Darko Jović

Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe.
Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji. Za veće operacije neophodna je opšta anestezija.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN