Tel.: +387 51 430 888 | Email: info@s-tetik.com | Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00 časova, Subota 08:00 - 13:00 časova
Loading...
Liposukcija 2018-01-24T12:46:42+00:00

Liposukcija

Na našoj klinici odstranjivanje viška masnih naslaga radimo klasičnom manuelnom ili vibracionom liposukcijom. Jednom od ove dve metode možemo ukloniti masne naslage sa praktično svih dijelova tijela, gdje su one u višku.

Nakon operacije pacijent nosi steznike mesec dana. Specijalne flastre sedam dana. Sa masažama počinje nakon deset dana. Modrice su prisutne desetak dana.

Postoje sonde za lice i vrat (Invasix facetite, Invasix necktite) kojim uspješno zatežemo navedene regije , sa manje invazivnim metodama, u slučajevima kada pacijenti nisu još uvijek indikovani za klasnično zatezanje lica i vrata.

Mehanička liposkulptura ili transfer masti je jedna od najstarijih i tradicionalnih tehnika oblikovanja tela. Operacija se radi u opštoj anesteziji. Preoperativno pacijent dobija antikoagulantnu terapiju. Uklanjanje manjih površina sa nakupinama masti radi se klasičnim aspiratorom ili specijalnim špricevima. Mast koja je uklonjena špricevima, može se ubaciti u druge delove tela i lica, tako da se dobija lepša figura ili jedrije i mlađe lice. Ulazne rupice su veličine 3mm.
Radiotalasna liposukcija radi se pomoću posebnog aparata Invasix koji na principu radiotalasa topi mansne naslage i omogućava da se one lakše odstrane, istovremeno sa tim aparatom podstičemo i zatezanje kože i stimulisanje stvaranja elastina i određenih vrsta kolagena što dovodi do dodatnog zatezanja kože koje se manifestuje nakon nekoliko mjeseci od aplikacije.

Galerija

Riječ doktora

Doc. dr Darko Jović

Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe.
Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji. Za veće operacije neophodna je opšta anestezija.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN