Tel.: +387 51 430 888 | Email: info@s-tetik.com | Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00 časova, Subota 08:00 - 13:00 časova
Loading...
Odstranjivanje kapilara 2018-01-24T12:54:10+00:00

ND:Yag Laser – odstranjivanje kapilara

Nd:yag laser
Terapija vaskularnim Nd:yag laserom je bezbijedna, efikasna, bezbolna i najbolja terapija za male krvne sudove na licu i tijelu. Laserski zrak talasne dužine 1064nm prolazi kroz kožu ne oštečujuči je i biva resorbovan od strane krvi (hemoglobin), krvnih sudova što dovodi do trajne obliteracije tretiranog krvnog suda procesom fototermokoagulacije.

Tretmani nemaju nikakve neželjene efekte i komplikacije zahvaljujući strogoj selektivnosti laserskog zraka koji tretira isključivo krvne sudove bez iritacije kože.
Trajno odstranjivanje kapilara i venula na licu, tijelu ili nogama postiže se sa 2-3 tretmana, sa pauzama od 4-6 sedmica.

Indikacije:
Teleangiektazije
Spajder nevusi
Hemangiomi
Kapilari
Venule

Kontraindikacije:
Maligna oboljenja
Trudnoća
Epilepsija
Koagulopatije
Korištenje fotosenzitivnih lijekova (tetraciklini, isotrtinoin…)

Galerija

Riječ doktora

Doc. dr Darko Jović

Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe.
Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji. Za veće operacije neophodna je opšta anestezija.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN