Tel.: +387 51 430 888 | Email: info@s-tetik.com | Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00 časova, Subota 08:00 - 13:00 časova
Loading...
Podizanje i smanjivanje grudi 2018-01-24T12:43:05+00:00

Podizanje i smanjivanje grudi

Podizanje i smanjivanje grudi pripadaju grupi zahtevnijih estetsko-rekonstruktivnih operacija, kojom dolazite do željenog oblika, veličine i izgleda grudi. Ovo je operacija koja daje maksimalni estetski efekat. Smanjivanje i podizanje dojki u zavisnosti od veličine se može uraditi različitim tehnikama koje za sobom ostavljaju: ožiljak oko bradavice ili oko bradavice i vertikalni ili oko bradavice, vertikalni i horizontalni ožiljak (u brazdi ispod dojke). Zahteva Vaše dobro opšte zdrastveno stanje. Na mestu ožiljka nosite specijalne flastere 6 nedelja, kada se uklanjaju. Ožiljci vremenom potpuno izblede.

U slučajevima kada su dojke opuštene i prazne, koža se redukuje, a volumen se nadoknadi implantatima, koji grudima daju dugogodišnju jedrinu. Steznik nosite mesec dana. U prvih godinu dana ne preporučuje se sunčanje grudi, jer može da naruši kvalitet ožiljka.

Podizanje grudi bi trebalo da uradite kada završite sa rađanjem i dojenjem. Smanjivanje grudi se savetuje nakon 18 godine ukoliko njihova veličina narušava Vaše zdravlje u smislu, iskrivljenja kičme ili rana koje stvaraju trake od grudnjaka u predelu ramena ili rana ispod dojki.

Galerija

Riječ doktora

Doc. dr Darko Jović

Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe.
Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji. Za veće operacije neophodna je opšta anestezija.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN