Tel.: +387 51 430 888 | Email: info@s-tetik.com | Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00 časova, Subota 08:00 - 13:00 časova
Loading...
Radiotalasno podmlađivanje 2018-01-24T12:54:54+00:00

Radiotalasno podmlađivanje

Radiotalasni lifting (RTL) je nehirurška, neagresivna, a izuzetno efikasna metoda za zatezanje kože lica.

Kako djeluju radiotalasi?
Radiotalasi predstavljaju zagrijavanje tkiva, čime se postiže kontrakcija postojećih kolagenih vlakana i dolazi do sinteze novog kolagena i elastina. Istovremeno dolazi do ubrzavanja cirkulacije i bolje oksigenacije tkiva tretirane regije.

Koliko je tretmana potrebno?
Najčešće je potrebno uraditi 4-6 tretmana, u razmaku od 3-4 sedmice.

Da li je procedura bolna?
Procedura je jednostavna, komforna i bezbolna. Pacijent u toku tretmana osjeća samo prijatnu toplotu.

Koje su indikacije za RTL?
Primjenom RTL-a koža lica i vrata postaje čvršća, na čelu i oko očiju sitnije bore nestaju, duboke bore se redukuju, nazolabijalne brazde postaju pliće, koža izgleda svježe, hidrirano i zategnuto.

Galerija

Riječ doktora

Doc. dr Darko Jović

Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe.
Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji. Za veće operacije neophodna je opšta anestezija.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN