Tel.: +387 51 430 888 | Email: info@s-tetik.com | Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00 časova, Subota 08:00 - 13:00 časova
Loading...
Smanjenje muških grudi 2018-01-24T12:45:34+00:00

Smanjenje muških grudi (ginekomastija)

Uvećane muške dojke mogu prestavljati ozbiljan estetski problem kod muškarca. Riješava se dosta jednostavno. U slučaju Uvećane muške dojke mogu prestavljati ozbiljan estetski problem kod muškarca. Riješava se dosta jednostavno. U slučaju manjih masnih dojki, operacija se može uraditi mehaničkom liposukcijom. Veće dojke se mogu operisati uz pomoć ultrazvuka koji uklanja mast, žlijezdu i zateže kožu ili klasično hirurškim putem.Hirurški oko bradavice uklanja se višak kože i žlijezde. Steznik se nosi mjesec dana.

Riječ doktora

Doc. dr Darko Jović

Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe.
Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji. Za veće operacije neophodna je opšta anestezija.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN