Tel.: +387 51 430 888 | Email: info@s-tetik.com | Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00 časova, Subota 08:00 - 13:00 časova
Loading...
Uvećanje i oblikovanje usana 2018-01-24T12:37:18+00:00

Uvećanje i oblikovanje usana

Uvećane i oblikovane usne su efektna i jednostavna metoda za postizanje prirodno lijepih, senzualnih i „mlađih“ usana. Intervencija se radi u lokalnoj – blok anesteziji. Usne se mogu oblikovati privremenim ili stalnim materijalima ili operativnim zahvatom. Privremeni preparati se razgrađuju – nestaju nakon 3 do 12 mjeseci. Stalni preparati trajno povećavaju i oblikuju usne. Usne se mogu povećavati i pomoću sopstvene masti. Postupak je isti kao i kod lipofilinga lica.

Količina masti koja se infiltrira je 3ml masti po usni. Oblikovanje traje nekoliko minuta, a otok nestaje za 7 do 15 dana. Da bi Vaše usne bile savršene, neophodne su masaže 48 sati nakon popunjavanja. Masaže se rade u tri pravca mjesec dana. Ovim tehnikama možete spriječiti nastajanje ili ukloniti već postojeće bore oko usana. Komplikacije gotovo da ne postoje, jedina mogućnost jeste prerana resorpcija ubačenog materijala.

Galerija

Riječ doktora

Doc. dr Darko Jović

Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe.
Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji. Za veće operacije neophodna je opšta anestezija.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN