Tel.: +387 51 430 888 | Email: info@s-tetik.com | Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00 časova, Subota 08:00 - 13:00 časova
Loading...
Kozmetologija 2018-01-27T12:36:05+00:00

Kozmetologija

Kozmetološki centar uz klasične kozmetičke usluge nudi i usluge koje su blisko povezane sa medicinskim tretmanim te kako takav je savršena dopuna laser centru koji radi u sklopu klinike, kao i dermatološkoj ambulanti.

Svi kozmetički tretmani rade se sa vrhunskim preparatima i kozmetikom, a naši kozmetolozi će vam pružiti najbolju njegu i uslugu.

Stalnom edukacijom našeg osoblja i prateći svjetske trendove postali smo referntni centar za REVIDERM kozmetiku, kao i prvi centar za prodaju i primjenu Biologique Recherche kozmetike za lice. Od klasičnih usluga nadogradnje noktiju, šminkanja, pedikira i manikira, masaža , pa sve do tretmana koji uključuju vrhunsku kozmetiku ili aparate naš kozmetološki centar teži da vam pruži samo najbolju uslugu sa vidljivim i rezultatima , na vaše i naše zadovoljstvo.

Usluge

Galerija

Riječ doktora

Doc. dr Darko Jović

Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe.
Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji. Za veće operacije neophodna je opšta anestezija.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN