Tel.: +387 51 430 888 | Email: info@s-tetik.com | Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00 časova, Subota 08:00 - 13:00 časova
Loading...
Masaže 2018-01-24T15:19:41+00:00

Masaže

Idealan način za opuštanje i relaksaciju. Masaže se izvode u trajanju od 30-60 minuta zavisno od vrste masaže i želje klijenta. Masaža je poznata kao jedan od najboljih načina za smanjenje napetosti i stresa, oporavak od raznih vrsta ozljeda.

Masaža lica
Koristeći bazna i eterična ulja i specifične tehnike za masažu lica, koža postaje sjajnija , poboljšava se cirkulacija, djeluje se na bore.

LPG Drainage tretmani
Limfna drenaža cijelog tijela.

Masaža tijela
Masaže tijela podrazumjevaju više različitih masaža zavisno od potreba klijenta, to mogu biti medicinske masaže, sportske, antistres masaže.

Samo sat vremena masaže sedmično vratiće vašem tijelu i duhu energiju i svježinu.

Parcijalna masaža
Masaža prema vašoj želji zavisno od dijela tijela kojem je potrebna njega. Podražajna priprema i istezanje mišića uoči sportske aktivnosti, relaksacija mišićnih skupina nakon sportske aktivnosti.

Galerija

Riječ doktora

Doc. dr Darko Jović

Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe.
Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji. Za veće operacije neophodna je opšta anestezija.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN