Tel.: +387 51 430 888 | Email: info@s-tetik.com | Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00 časova, Subota 08:00 - 13:00 časova
Loading...
Ostalo 2018-01-24T15:37:23+00:00

Ostalo

Manualna anticelulit masaža
Ova masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit! Osim što razbija slojeve celulita, anticelulit masaža poboljšava i curkulaciju, hrani i zateže kožu i daje vam osećaj zadovoljstva što ste se rešili jednog problema!

Ultrazvuk anticelulit program
Podrazumeva manuelnu masažu potpomognutu ultrazvukom.

Depilacije
Lifting trepavica
Extenizije trepavica (1 svilena trepavica na 1 prirodnu)
Korekcija ekstenzije na mjesečnom nivou
Nadogradnja trepavica
Korekcija trepavica po komadu
Farbanje trepavica
Farbanje obrva
Šminkanje

Galerija

Riječ doktora

Doc. dr Darko Jović

Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe.
Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji. Za veće operacije neophodna je opšta anestezija.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN