Tel.: +387 51 430 888 | Email: info@s-tetik.com | Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00 časova, Subota 08:00 - 13:00 časova
Loading...
Reviderm 2018-01-24T15:32:23+00:00

Reviderm

Nudeći vam samo najbolje, u ponudu smo uveli tretmane sa vrhunskom REVIDERM kozmetikom i započeli projekat REVIDERM akademije, jedini te vrste u BiH. Što podrazumjeva edukaciju i osposobljavanje kozmetologa za rad sa preparatima i opremom ovoga njemačkog proizvođača kozmetike!

Na našoj klinici je upriličeno upoznavanje i prezentacija REVIDERM portfolia, a predavač je bila Kristina Ukalović jedini specijalista i licencirani edukator REVIDERMA u regiji.

REVIDERM
Skintelligence linija namijenjena je normalnoj i zreloj koži te daje odlične rezultate kada je u pitanju hiperpigmentacija.

Nije djelotvorna samo u borbi protiv vidljivih znakova starenja kože, već se bori i protiv uzroka procesa starenja. Tekstura cijele linije je nježna i prozračna, bogata aktivnim sastojcima koji ne samo da njeguju kožu, već se i zadržavaju duboko u potkožnom dijelu.

REVIDERM premium skindesign 4D novi je sistem njege koji zaustavlja proces starenja na više razina zahvaljujući pristupu djelovanja više faktora. U novorazvijenoj 4D tehnologiji visokotehnološki spojevi aktivnih agenta povezuju se s aktivnim agentima biljaka kao ni kod jednog drugog proizvoda. Svi proizvodi i tretmani djeluju istovremeno na sve razine kože (rožnati sloj, epidermalni i dermalni) te spajaju područnu dimenziju s onom vremenskom.

Galerija

Riječ doktora

Doc. dr Darko Jović

Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe.
Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji. Za veće operacije neophodna je opšta anestezija.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN