Tel.: +387 51 430 888 | Email: info@s-tetik.com | Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00 časova, Subota 08:00 - 13:00 časova
Loading...
Skeyndor tretman 2018-01-24T15:21:22+00:00

Skeyndor tretman

Tehnologija mezoterapije podrazumeva neinvazivno (bez igle)unošenja niza materija u svrhu razgradnje masnog tkiva i jačanja vezivnog tkiva. Nova tehnologija mezoterapije omogućava ekstrakciju biljnih stem ćelija koje služe za korekciju i podmlađivanje kože, maksimalno pospešujući oporavak kože vraćajući tkivu normalne funkcije i izgled.

Mezoterapija mezofiler
Mezofiler program, za popunjavanje bora. Kod plićih bora uspeh je do 70%, kod dubljih do 50%. Tretmani su i preventivni jer ovo kozmeticko dostignuce protiv bora povećava i zadržava vodu. Mikromreža se stvara za 28 dana, jer se postepeno oslobađaju vremenski programirani aktivni sastojci.
Mezoterapija lifting
Lifting mikrokolagenom, za jačanje tonusa kože.

Skeyndor UZV špatula D110 plus ultra
Ovaj izuzetan proizvod kombinuje mehaničko i električno vibriranje i na taj način dubinski čisti kožu i istovremeno je masira, primjenjuje se kod čišćenja kože, tretmana bora i bubuljica.

Higijena kože Ili ultrazvučni peeling
Ovaj sistem postiže dvostruki efekat, zahvaljujući mehaničkoj vibraciji: potencira obnovu ćelija čime se održava higijena kože.Ove vibracije stvaraju aerosolizaciju. Radi se o lako prepoznatljivom efektu obzirom da se prilikom kontakta špatlice s kožom formira vodeni oblak. Na ovaj način se postiže dubinsko čišćenje i otklanjanje nagomilanih nečistoća. Dolazi do momentalnog podmlađivanja kože, boljeg izgleda bora, linija izraza i ublažavanja mrlja. Također priprema kožu za bolje upijanje aktivnih principa.

Galerija

Riječ doktora

Doc. dr Darko Jović

Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe.
Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji. Za veće operacije neophodna je opšta anestezija.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN