Tel.: +387 51 430 888 | Email: info@s-tetik.com | Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00 časova, Subota 08:00 - 13:00 časova
Loading...
Skeyndor tretmani 2018-01-24T15:22:18+00:00

Skeyndor tretmani

Tehnologija mezoterapije podrazumeva neinvazivno (bez igle)unošenja niza materija u svrhu razgradnje masnog tkiva i jačanja vezivnog tkiva. Nova tehnologija mezoterapije omogućava ekstrakciju biljnih stem ćelija koje služe za korekciju i podmlađivanje kože, maksimalno pospešujući oporavak kože vraćajući tkivu normalne funkcije I izgled.

Mezoterapija mezoslim
Mezoslim, redukcioni program koji deluje na tri procesa usled kojih nastaje celulit. Smanjuje debljinu masnog tkiva, stimuliše i učvršćuje kožu, smanjuje otoke, odstranjuje toksine, razgrađuje masne naslage.

Mezoterapija mezofirmness
Mezofirmness, tretmani protiv starenja tela, za odstranjivanje strija i ožiljaka. Jača i zateže opuštenu kožu na stomaku posle porođaja i na unutrašnjem delu butina, ruku i pazuha.

Sonoforeza
Kao što samo ime kaže, ovaj efekat čini da se tela, delovanjem zvuka, pokreću. Zahvaljujući ovom efektu, u stanju smo da izavanim pokretanjem postignemo unošenje u kožu kozmetičkog proizvoda niske molekularne težine, zahvaljujući mehaničkim vibracijama ultrazvuka koje ih guraju.

Galerija

Riječ doktora

Doc. dr Darko Jović

Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe.
Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji. Za veće operacije neophodna je opšta anestezija.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN