Tel.: +387 51 430 888 | Email: info@s-tetik.com | Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00 časova, Subota 08:00 - 13:00 časova
Loading...
Ultrashape 2018-01-24T15:31:11+00:00

Ultrashape

UltraShape Contour I V3 je konačno rješenje za neinvazivno oblikovanje tijela. Koristi Vertical Dynamic Focus (VDF) pulsni (ne-termalni) fokusirani ultrazvuk kako bi se trenutno i trajno uništile masne stanice dajući prikladno ne-invazivno rješenje za smanjenje lokalizovanih masnih naslaga i obima tijela bez perioda ležanja. ULTRASHAPE posjeduje i FDA sertifikat (Američka administracija za hranu i lijekove) što je rezultat potvrđenih kliničkih studija provedenih u svijetski poznatim klinikama.

UltraShape tretman pruža sigurnu i efikasnu opciju za smanjenje masti, čak i kod tvrdoglavih lokaliziranih neželjenih masnih naslaga (ona područja koja se teško uklanjaju čak i uz dijetu i vježbu) i glatko, ujednačeno oblikovanje tijela uz visoko zadovoljstvo pacijenata.

I žene i muškarci su iskusili dugotrajne rezultate u području trbuha, bokova i bedara.

Dokazani pulsni (ne-termalni) fokusirani ultrazvuk za trenutačno, selektivno i trajno uništenje masnih stanica.

Integrirana RF uz pomoć vakuma i Vertical Dynamic Focus (VDF) fokusirani ultrazvuk pružaju sinergističke rezultate kako bi se pojačalo uništenje masnih stanica i učvrstilo tkivo.

Tretmani si podijeljeni prema broju šotova, a optimalnu tretman ćete izabrati uz pomoć našeg stručnog osoblja.

Galerija

Riječ doktora

Doc. dr Darko Jović

Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe.
Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji. Za veće operacije neophodna je opšta anestezija.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN