Tel.: +387 51 430 888 | Email: info@s-tetik.com | Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00 časova, Subota 08:00 - 13:00 časova
Loading...
Visokokvalitetni tretmani tijela 2018-01-24T15:16:38+00:00

Visokokvalitetni tretmani tijela

Body sculpt destock formula sa ketonima maline i zelenom kafom koja donosi brze rezultate. Aktivne supstance koje podsticu lipolizu i djeluju na smanjenje nadutosti „anti-water efekat“.

Safir tretman prijatan ritualni tretman pruža energetski balans i podmlađuje kožu tijela.

Spa senses zanosni revitalizirajući tretman čistim orijentalnim uljima, koji tijelu vraća izgubljenu vitalnost, stimulira kožu, a sve u svrhu postizanja unutrašnjeg mira i blagostanja.

Galerija

Riječ doktora

Doc. dr Darko Jović

Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe.
Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji. Za veće operacije neophodna je opšta anestezija.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN