Bolničke usluge

U klinici STETIK smo objedinili na jednom mjestu veliki broj ambulanti i vrhunskih specijalista kako bi stvorili vrhunski specijalističko-dijagnostički centar koji može da vam pruži svu neophodnu zdravstvenu njegu i zaštitu. Veliki broj naših ambulanti ima potpisane ugovore sa Fondom zdravstvenog osiguranja Republike Srpske, te smo i na taj način našu uslugu približili svim našim sadašnjim , ali i budućim pacijetntima.

U sklopu klinike rade sljedeće ambulante:
Onkološka ambulanta,
Ginekološko-akušerska ambulanta,

Dermatološkovenerološka ambulanta,
Kardiološka ambulanta,
Ambulanta opšte i abdominalne hirurgije,
Ambulanta dječije hirurgije,
Ambulanta plastično rekonstruktivne hirurgije,
Ortopedska ambulanta,
Neurolška ambulanta,
Ambulanta grudne hirurgije,
Urološka ambulanta,
Ambulanta za liječenje bolesnih stanja kičme.

Usluge

Your Content Goes Here
Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Galerija

Darko Jović

Riječ doktora

Doc. dr Darko Jović

Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe.
Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji. Za veće operacije neophodna je opšta anestezija.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN