Dermatoskop – FotoFinder

U Klinici S.TETIK koristimo najnapredniji dermatoskop renomiranog proizvođača FotoFinder koja je specijalizirana za medicinsku dijagnostiku. Riječ je integrisanom sistemu za rano prepoznavanje raka kože, te je posebno dizajniran za ispunjenje svih najvažnijih aspekata pregleda i vizualizacije kože.Zbog svoje preciznosti jedan je od najcjenjenijih uređaja za dijagnostiku karcinoma kože, što potvrđuju i brojna naučna priznanja i nagrade.
Sinergijom različitih dijagnostičkih modula dermatoskop omogućava standardizirani pregled sumnjivih kožnih promjena te detaljnu osobnu fotodokumentaciju i praćenje madeža tijekom vremena. Sam uređaj povećava kožu od 15 do 120 puta uz pomoć kalibrisane optike kako bi analiza mladeža svaki put bila konzistentna.

Digitalni dermatoskop omogućava fotografiranje, označavanje, pohranjivanje i prijenos dermatoskopskih fotografija, kao i jasnu vizualizaciju i analizu sumnjivih lezija, kako za klijente tako i za doktore.

Prednost pregleda madeža uz pomoć digitalnog dermatoskopa:
Standardizirani pregled madeža prilikom svake kontrole
Praćenje razvoja madeža tijekom vremena – usporedba izgleda madeža s prethodnim
Dubinska analiza strukture, oblika i boje madeža
Fotodokumentacija – pomaže pri odluci o potrebi za kirurškim uklanjanjem madeža

Galerija

stetik-vesna

Riječ doktora

Prim. dr Vesna Jelić

Dermatološki pregled predstavlja obavezan dio prilikom pripreme kako za invazivne tako i za neinvazivne tretmane koje obavljamo u sklopu naše klinike, naravno u sklopu ambulante pružao vam i sve vrste pregleda iz oblasti dermatovenerologije, pregleda i praćenje promjena na mladežima pomoću dermatoskopa.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN