Tel.: +387 51 430 888 | Email: info@s-tetik.com | Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00 časova, Subota 08:00 - 13:00 časova
Loading...
Hirurško odstranjivanje mekog tkiva 2018-02-10T11:08:58+00:00

Hirurško odstranjivanje mekog tkiva

To je operacija kojom se uklanja višak kože i potkožnog masnog tkiva u predjelu donje polovine stomaka (viseći stomak). Ovo je posebno izraženo kod žena koje su rađale. Ova operacija nije samo estetska potreba, nju možemo da smestimo i u funkcionalnu, jer na ovaj način sprečevate nastanak kile ili rešavate problem trbušnih kila.

Radi se u opštoj anesteziji. Rezom iznad pubičnog i u nivou preponskog regiona ukolni se višak kože do iznad pupka.

Napravi se novi pupak, oblika po Vašoj želji (ovalni, romboidni, srcoliki…), zategnu se pravi i kosi mišići trbuha, tako da sa ovom tehnikom rješavamo i problem trbušnih kila, a istovremeno omogućimo Vam struk iz Vaših najvećih snova. U bolnici ostajete 24 sata zbog dranova koje imate. nakon operacije nosite steznik koji je prevencija od seroma i potpomaže zarastanje rane. Bol se eliminiše analgeticima i traje sedam dana. Konci se ne skidaju ili se skidaju nakon 15 dana u zavisnosti od vrste stavljenih šavova.

Galerija

Darko Jović

Riječ doktora

Doc. dr Darko Jović

Plastična i rekonstrutivna hirurgija predstavlja poseban dio hirurgije gdje je naglasak na korekciji ili ispravljanju određenih urođenih nedostataka ili nedostataka nastalih određenim povredama ili promjenama. Vraćanje što prirodnijeg izgleda, kao i funkcionalnosti je naš primarni cilj.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN