Psihološka ambulanta

Sta je psiholosko savjetovanje?

Psiholoska pomoc I podrska su potrebni svim osobama koje prolaze kroz promjene kojima se teze prilagodjavaju.. Ukoliko dozivljavate STRES, ANKSIOZNOST, STRAH, TUGU, ZABRINUTOST, psiholosko savjetovanje moze omoguciti prevazilazenje tih promjena I postizanje unutrasnje ravnoteze.
Ukoliko niste sigurni sta da ocekujete od savjetovanja ili kako izgleda taj proces psiholoska ambulanta vam nudi BESPLATNE KONSULTACIJE I PRVI RAZGOVOR.

Radimo primarno sa onkoloskim pacijentima, kojima su pomoc I podrska potrebni kako osobama koje su tek saznale za dijagnozu, onima koje se nalaze u fazi oporavka ili su vec zavrsili terapijske procedure, tako I clanovima njihovih porodica. Savjetovanje moze znacajno pomoci da osobe lakse prodju kroz proces prihvatanja bolesti, posvete se lijecenju, prevazidju stres I ansioznost I poboljsaju komunikaciju unutar porodice..

Galerija

Riječ stručnjaka

Olivera Lovrić

Psiholog moze znacajno pomoci da osobe lakse prodju kroz proces prihvatanja bolesti, lakse se posvete lijecenju, lakse prevazidju stres I ansioznost.
Dakle cilj psiholoskog savjetovanja je da osoba nauci nove vjestine koje ce joj omoguciti da se produktivnije suoci sa zivotnim situacijama I prilagodi se.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN