Chirurgische Entfernung von Weichgewebe

To je operacija kojom se uklanja višak kože i potkožnog masnog tkiva u predjelu donje polovine stomaka (viseći stomak). Ovo je posebno izraženo kod žena koje su rađale. Ova operacija nije samo estetska potreba, nju možemo da smestimo i u funkcionalnu, jer na ovaj način sprečevate nastanak kile ili rešavate problem trbušnih kila.

Radi se u opštoj anesteziji. Rezom iznad pubičnog i u nivou preponskog regiona ukolni se višak kože do iznad pupka.

Napravi se novi pupak, oblika po Vašoj želji (ovalni, romboidni, srcoliki…), zategnu se pravi i kosi mišići trbuha, tako da sa ovom tehnikom rješavamo i problem trbušnih kila, a istovremeno omogućimo Vam struk iz Vaših najvećih snova. U bolnici ostajete 24 sata zbog dranova koje imate. nakon operacije nosite steznik koji je prevencija od seroma i potpomaže zarastanje rane. Bol se eliminiše analgeticima i traje sedam dana. Konci se ne skidaju ili se skidaju nakon 15 dana u zavisnosti od vrste stavljenih šavova.

Galerie

Darko Jović

Wort des Arztes

Doz. dr Darko Jović

Die plastische und rekonstruktive Chirurgie ist ein spezieller Teil der Operation, bei der es um die Korrektur oder Korrektur bestimmter angeborener Defekte oder Defekte geht, die durch bestimmte Verletzungen oder Veränderungen verursacht werden. Die Wiederherstellung so natürlich wie es aussieht, sowie die Funktionalität ist unser Hauptziel.

Lassen Sie die Pflege über Gesundheit und Schönheit den Erfahrenen.

EINEN TERMIN VEREINBAREN