InMode laser

Morpheus 8

Morpheus 8 predstavlja najnoviju generaciju aparata koji kombinuju sve prednosti tretmana mikroiglicama i radiofrekvencije. Na taj način se stimuliše podmlađivanje oštećene i tanke kože.

Snažna energija radio-talasa koncentriše se isključivo na kolagen i potkožne masne ćelije, istovremeno regenerišući epidermis. Tretman predstavlja apsolutni hit u svetu i   revoluciju u neinvanzivnim tretmanima za podmlađivanje i liftinga lica i vrata. Tretman je prilagođen smanjivanju finih linija i bora, poboljšanju tonusa i teksture kože, smanjivanju masnih naslaga i zatezanje opuštene kože lica i vrata.

Ova neoperativna procedura odlaže potrebu za hirurškim zahvatima ili je u potpunosti eliminiše, kada je reč o uklanjanju podbratka, zatezanju vrata i lica.

Klinička testiranja dokazala su da je ova procedura minimalno invanzivna, maksimalno efikasna i bezbjedna i da su rezultati koje daje dugotrajni. Morpheus 8 ciljano djeluje na masne ćelije, smanjuje njihov broj i garantuje da će se teško ponovo pojaviti na istom mestu, te tako lokalizovano uklanja masne naslage na podbratku. Dodatna prednost ove procedure je što ujedno zagrijava kožu u dubljim slojevima, pa na taj način dovodi do stimulacije i stvaranja novog kolagena, te povećavanja debljine tkiva i zatezanja kože kojoj se vraćaju čvrstina i elastičnost.

Morpheus 8 nehirurški lifting lica i vrata, može u isto vrijeme uticati na topljenje depozita masti koji se nalaze u donjem dijelu lica (podbradak) i dovesti do liftinga lica i vrata.

Neoperativno zatezanje kože ovim aparatom može se koristiti za: lice, podbradak, doo ispod podočnjaka, kapke, donju vilicu, donji dio obraza, vrat.

Ovaj nehirurški lifting lica i vrata djeluje na kožu tako da ona počinje da proizvodi kolagen, čime se ona na prirodan način zateže.

Obično se radi serija tretmana tokom nekoliko sedmica. Uobičajeno je potrebno 3 do 4 tretmana sa razmacima od 3 do 4 sedmice između njih. Ipak, svaka koža ima svoje specifičnosti I sve zavisi od godina pacijenta, tipa i stanja kože, stepena opuštenosti i količine masnih naslaga.  Već poslije prvog tretmana vidljivo je poboljšanje, sve je uočljivije nakon nekoliko mjeseci.

Pun efekat izražen je poslije 6 mjeseci.  Toliko je potrebno kolagenu da se restruktuira, a koži da postane zategnutija i jača, uz dobijanje volumena.

Ekstenzija LUMECCA

Najbrži IPL rezultati – za foto podmlađivanje je potrebno 1-2 tretmana, u poređenju sa 4-5 kod konkurentskih uređaja

Lumecca je proboj u tehnologiji intezivno pulsirajućeg svijetla (IPL) koji emituje 3 puta više energije u dometu od 500 do 600 nm radi poboljšanja efikasnosti kod vaskularnih i pigmentiranih lezija. Optimizovana je za tretiranje raznih tipova kože i stanja u samo jednom tretmanu.

Koristi od tretmana

– Visoka efikasnost u tretiranju vaskularnih i pigmentiranih lezija zbog visoke snage i optimizovane primjene.

– Kompletno foto-podmlađivanje u 1 ili 2 tretmana za razliku od 4 do 6 kod standardnih IPL-ova.

– Smanjuje trajanje tretmana zahvaljujući veličini i visokoj brzini ponavljanja pulsa.

 – Jako safirno hlađenje daje kao rezultat bezbolnu proceduru.

– Brzo ponavljanje pulsa pri svim posta

Ekstenzija Body FX

Prva i jedina neinvazivna tehnologija za konturisanje tijela, dokazano u provjerenim i objavljenim studijama, uklanja masno tkivo i zateže kožu.

BodyFX je prva i jedina neinvazivna tehnologija za konturisanje tijela, dokazano u provjerenim i objavljenim studijama, uklanja masno tkivo i zateže kožu. Riješava problematično masno tkivo na većim površinama poput abdomena, leđa I butina.

BodyFX funkcioniše korišćenjem različitih klinički dokazanih tehnika, uključujući radio frekventnu energiju i negativni pritisak primjenjen na kožu i masno tkivo ispod nje.

Koristi od tretmana

Tehnologija koja bezbijedno optimizuje maksimalnu količinu energije.

Prethodno zagrijavanje tkiva smanjuje mogućnost selektivne apoptoze masnih ćelija.

Sofisticirano praćenje temperature tkiva i otpora postiže održavanje optimalne temperature i predupređuje atrofična oštećenja.

Aktivno praćenje temperature i kontrola sa isključivanjem za unaprjeđenu bezbjednost, elinimiše rizik od termalnih povreda.

X