INVASIX – Liposukcija i zatezanje kože

FORMA – predstavlja neinvazivni tretman zatezanja i podmlađivanja kože. Omogućava postizanje optimalne temperature kože na način na koji ni jedna dosadašnja radiofrekventna meoda to ne čini. RF toplota zagrijava kožu i dovodi do stvaranja i remodelovanja kolagena u dubokim slojevima kože i na taj način dovodi do poboljšanja teksture kože. Procedura je jednostavna, komforna i bezbolna. Pacijent u toku tretmana osjeća samo prijatnu toplotu. Tretmani se rade jedanput sedmično, a za optimalne rezultate potrebno je 5-8 tretmana.

BodyTite je sofisticirani uređaj koji koristi radiofrekvencom potpomognutu liposukciju za efikasno obllikovanje tijela i značajno zatezanje kože. Sa BodyTite-om vidjećete značajno smanjenje masnoće i rezulate zatezanja kože u oblastima kao što su stomak, bokovi, zadnjica, butine, leđa kao i druge oblasti sa neželjenim masnim naslagama.

FaceTite i NeckTite predstavljaju dva revolucionarna nastavka BodyTite uređaja. Idealna su rješenja za tretiranje manjih regija tijela, uključujući lice, vrat, ruke, grudi, koljena…

Redukcija masti: BodyTite koristi patentiranu tehnologiju RFAL ( radiofrequency assisted liposuction – radiofrekvencijom potpomognutu liposukciju ) koja topi i uklanja višak masnoće kroz neupadljiv rez. 

BodyTite će eliminisati masne naslage i ponovo Vam omogućiti da svoje tijelo dovedete do savršenstva. Zatezanje kože: Jedna od jedinstvenih karakteristika BodyTite je njegova sposobnost da bezbjedno i precizno zagrijava meka tkiva. Ovako duboko zagrijavanje dovešće do značajnog zatezanja tijela sa kontrakcijom mekog tkiva čak i do 40%.

Za razliku od dosadašnjih metoda, vrijeme oporaka je skraćeno a pacijenti vrlo brzo mogu vidjeti značajnu redukciju masnih naslaga i time dobiti željeni oblik tijela.

X