Reviderm

Nudeći vam samo najbolje, u ponudu smo uveli tretmane sa vrhunskom REVIDERM kozmetikom i započeli projekat REVIDERM akademije, jedini te vrste u BiH. Što podrazumjeva edukaciju i osposobljavanje kozmetologa za rad sa preparatima i opremom ovoga njemačkog proizvođača kozmetike!

Na našoj klinici je upriličeno upoznavanje i prezentacija REVIDERM portfolia, a predavač je bila Kristina Ukalović jedini specijalista i licencirani edukator REVIDERMA u regiji.

REVIDERM
Skintelligence linija namijenjena je normalnoj i zreloj koži te daje odlične rezultate kada je u pitanju hiperpigmentacija.

Nije djelotvorna samo u borbi protiv vidljivih znakova starenja kože, već se bori i protiv uzroka procesa starenja. Tekstura cijele linije je nježna i prozračna, bogata aktivnim sastojcima koji ne samo da njeguju kožu, već se i zadržavaju duboko u potkožnom dijelu.

REVIDERM premium skindesign 4D novi je sistem njege koji zaustavlja proces starenja na više razina zahvaljujući pristupu djelovanja više faktora. U novorazvijenoj 4D tehnologiji visokotehnološki spojevi aktivnih agenta povezuju se s aktivnim agentima biljaka kao ni kod jednog drugog proizvoda. Svi proizvodi i tretmani djeluju istovremeno na sve razine kože (rožnati sloj, epidermalni i dermalni) te spajaju područnu dimenziju s onom vremenskom.

X