INVASIX – Liposukcija i zatezanje kože

FORMA – predstavlja neinvazivni tretman zatezanja i podmlađivanja kože. Omogućava postizanje optimalne temperature kože na način na koji ni jedna dosadašnja radiofrekventna meoda to ne čini. RF toplota zagrijava kožu i dovodi do stvaranja i remodelovanja kolagena u dubokim slojevima kože i na taj način dovodi do poboljšanja teksture kože. Procedura je jednostavna, komforna i bezbolna. Pacijent u toku tretmana osjeća samo prijatnu toplotu. Tretmani se rade jedanput sedmično, a za optimalne rezultate potrebno je 5-8 tretmana.

BodyTite je sofisticirani uređaj koji koristi radiofrekvencom potpomognutu liposukciju za efikasno obllikovanje tijela i značajno zatezanje kože. Sa BodyTite-om vidjećete značajno smanjenje masnoće i rezulate zatezanja kože u oblastima kao što su stomak, bokovi, zadnjica, butine, leđa kao i druge oblasti sa neželjenim masnim naslagama.

FaceTite i NeckTite predstavljaju dva revolucionarna nastavka BodyTite uređaja. Idealna su rješenja za tretiranje manjih regija tijela, uključujući lice, vrat, ruke, grudi, koljena…

Redukcija masti: BodyTite koristi patentiranu tehnologiju RFAL ( radiofrequency assisted liposuction – radiofrekvencijom potpomognutu liposukciju ) koja topi i uklanja višak masnoće kroz neupadljiv rez. BodyTite će eliminisati masne naslage i ponovo Vam omogućiti da svoje tijelo dovedete do savršenstva.

Zatezanje kože: Jedna od jedinstvenih karakteristika BodyTite je njegova sposobnost da bezbjedno i precizno zagrijava meka tkiva. Ovako duboko zagrijavanje dovešće do značajnog zatezanja tijela sa kontrakcijom mekog tkiva čak i do 40%.

Za razliku od dosadašnjih metoda, vrijeme oporaka je skraćeno a pacijenti vrlo brzo mogu vidjeti značajnu redukciju masnih naslaga i time dobiti željeni oblik tijela.

Galerija

STETIK stetik-vesna Riječ doktora Prim. dr. Vesna Jelić Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš laser centar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu. Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK stetik-nevena Riječ doktora Dr. Nevena Tešović Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš laser centar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu. Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK stetik-darko Riječ doktora Doc. Dr. Darko Jović Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe. Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji.

STETIK Riječ doktora Prim. dr. Vesna Jelić Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš lasercentar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu.Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK Riječ doktora Dr. Nevena Tešović Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš lasercentar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu.Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK Riječ doktora Doc. dr Darko Jović Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe. Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN