Bleferoplastika – PLASMAGE – prva frakcijska plazma

ŠTA JE PLASMAGE
Novi uređaj u dermatologiji i estetskoj medicini.
PLASMAGE je medicinski uređaj za ne invazivnu mikrohirurgiju.
PLASMAGE je u stanju generisati plazmu kroz električno otpuštanje koje počinje kada se vrh igle približava koži, ali je nikad ne dodiruje.

Energija temeljena na plazmi
Energija temeljena na plazmi
Plazma uređaj je četvrto stanje materije, sastoji se od ioniziranog plina koji se sastoji od niza elektrona i iona, ali globalno neutralan.

Prednosti
NEINVAZIVNO – posebno se preporučuje osobama koje ne žele kiruršku intervenciju ( blefaroplastika)
PRECIZNOST – plazma djeluje na sloj epidermis, bez oštećenja kože
TRENUTNI REZULTATI – rezultati su vidljivi već nakon PRVOG tretmana
SIGURNOST – nije potrebna anestezija i bezbolno je
UGODNOST – ne zahtjeva vrijeme oporavka niti odlaganje svakodnevnih obaveza

PLASMAGE u Klinici S.TETIK
Kao što smo već navikli pacijente i druge korisnike naših usluga na ekskluzivnost, tako je i ovaj put: Klinika S-tetik prva u Bosni i Hercegovini, u saradnji sa Revelo.hr, uvodi tretmane sa frakcijskom plazmom – PLASMAGE. Ovo je novi, savremeni uredjaj u dermatologiji i estetskoj medicini koji se koristi za minimalnu, neinvazivnu, estetsku mikrohirugiju.Uz pomoć generisane, frakcijske plazme moguće je ukloniti fine bore i nepravilnosti na koži kao i sitne promjene kao što su fibromi, bradavice, oziljci,ksantelazme, a ono što posebno ističemo je blefaroplazma- podizanje i zatezanje očnih kapaka, kao alternativa hirurškoj blefaroplastici.

Galerija

STETIK stetik-vesna Riječ doktora Prim. dr. Vesna Jelić Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš laser centar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu. Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK stetik-nevena Riječ doktora Dr. Nevena Tešović Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš laser centar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu. Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK stetik-darko Riječ doktora Doc. Dr. Darko Jović Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe. Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji.

STETIK Riječ doktora Prim. dr. Vesna Jelić Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš lasercentar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu.Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK Riječ doktora Dr. Nevena Tešović Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš lasercentar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu.Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK Riječ doktora Doc. dr Darko Jović Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe. Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN