Kozmetologija

Kozmetološki centar uz klasične kozmetičke usluge nudi i usluge koje su blisko povezane sa medicinskim tretmanim te kako takav je savršena dopuna laser centru koji radi u sklopu klinike, kao i dermatološkoj ambulanti.

Svi kozmetički tretmani rade se sa vrhunskim preparatima i kozmetikom, a naši kozmetolozi će vam pružiti najbolju njegu i uslugu.

Stalnom edukacijom našeg osoblja i prateći svjetske trendove postali smo referntni centar za REVIDERM kozmetiku, kao i prvi centar za prodaju i primjenu Biologique Recherche kozmetike za lice. Od klasičnih usluga nadogradnje noktiju, šminkanja, pedikira i manikira, masaža , pa sve do tretmana koji uključuju vrhunsku kozmetiku ili aparate naš kozmetološki centar teži da vam pruži samo najbolju uslugu sa vidljivim i rezultatima , na vaše i naše zadovoljstvo.

Usluge

Galerija

STETIK Riječ kozmetologa Tajana Jović Kozmetologija kod nas predstavlja brigu da vaša koža i vi budete ljepši i zadovoljniji sa sobom , radeći stalno na edukaciji i prateći trednove, u sklopu našeg centra koristimo samo vrhunske preparate koji dolaze iz sfere medicinke kozmetike. Kombinacijom vrhunske kozmetike i najsavremenije opreme, dajemo vam moderan i zdrav izgled. STETIK Riječ kozmetologa Leila Smiljanić Kao dio tijela koji je stalno izložen kako vanjskim tako i unutrašnjim uticajima, lice zahtjeva stalnu njegu i brigu. Uz vrhunsku kozmetiku i našu stručnu njegu i pomoć sad to više nije problem. STETIK Riječ kozmetologa Maja Rujević Njega tijela, podrazumjeva kako estetsku tako i medicinsku stranu. Mi za vas biramo i kombinujemo različite tretmane koji obuhvataju brigu o zdravlju vaše kože, a nakon toga se posvećujemo estetskom dijelu, jer samo zdrava koža je lijepa koža.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN