CUTERA Pearl Fraxel – Frakciono uklanjanje ožiljaka

Šta je Pearl Fractional?
Pearl Fractional je najnoviji laserski tretman dizajniran za poboljšanje nepravilnosti kože nastalih usled starenja i oštećenja suncem, te vratio izgubljeni volumen i svježinu lica. Pearl Fractional je najbolja kombinacija odličnih rezultata i brzine oporavka. Pacijenti primjećuju poboljšanje nakon tretiranja smeđih/staračkih fleka, oštećenja uzrokovana suncem, kao i opšte poboljšanje tena i teksture kože. Nakon tretmana imaju značajno blistaviji i svijetliji ten.

Kako Pearl Fractional radi?
Pearl Fractional laser šalje impulse svjetla koji prave sitne rupice duboko u koži. Oštećeno tkivo se selektivno uklanja, dok se prirodnim putem stvara novo vezivno tkivo, pri cemu površina kože, kao i okolna koža, ostaje neoštećena. Ovim tretmanom se skraćuje vrijeme oporavka i stimuliše stvaranje novog kolagena duboko ispod površine kože. Sitne rupice omogućuju siguran tretman i brz oporavak. Duboko prodiranje u derm omogućava vidljive rezultate već nakon jednog tretmana.

Koliko je potrebno tretmana?
Većina pacijenata primjećuje značajno poboljšanje već nakon prvog tretmana.

Koga tretirati Pearl Fractional laserom?
Pacijente sa oštećenjima kože nastalim usled starenja i uticaja sunca, mladalačkih akni.

Koje dijelove lica tretirati Pearl Fractional laserom?
Sa Pearl Fractional -om se može tretirati cijelo lice, a posebno vidljivi rezultati su u području oko očiju i oko usta.Ta područja često otkrivaju prve znakove starenja i predstavljaju najveći izazov za uspješan rezultat.

Da li je tretman Pearl Fractional-om bolan?
Pacijenti ovaj tretman najčešće doživljavaju kao niz kratkih, vrućih, sitnih uboda, koji se uz upotrebu lokalne anestezije u vidu krema ili blok anestezije (o čemu se individualno dogovara sa ljekarom) može u potpunosti ukloniti.

Kada su vidljivi rezultati?
Nekim pacijentima rezultat je vidljiv već nakon sedam dana. Optimalan rezultat postaje vidljiv za 1-3mjeseca nakon zahvata.
Make-up se može koristiti nakon 5 dana.

Propratne pojave nakon tretmana Pearl fractional laserom?
Nakon tretmana koža izgleda crvena i malo natečena.
Nakon tretmana pacijent koristi lokalne preparate za njegu kože 4-5 dana i treba izbjegavati izlaganje suncu.

Prednost Pearl Fractional lasera u odnosu na ostale lasere?
Pearl Fractional je laser jedinstvene talasne dužine, siguran i pouzdan tretman u borbi protiv znakova starenja. Ova metoda samo jednim tretmanom i uz samo nedelju dana oporavka daje uspješne rezultate.

Galerija

STETIK stetik-vesna Riječ doktora Prim. dr. Vesna Jelić Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš laser centar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu. Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK stetik-nevena Riječ doktora Dr. Nevena Tešović Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš laser centar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu. Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK stetik-darko Riječ doktora Doc. Dr. Darko Jović Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe. Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji.

STETIK Riječ doktora Prim. dr. Vesna Jelić Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš lasercentar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu.Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK Riječ doktora Dr. Nevena Tešović Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš lasercentar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu.Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK Riječ doktora Doc. dr Darko Jović Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe. Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN