Laserska epilacija – Light Sheer

Period jesen-zima je idealan za početak laserske epilacije.
Diodni laser Light Sheer Lumenis u svijetu važi za zlatni standard kada je u pitanju trajna laserska epilacija. Za razliku od drugih kozmetičkih aparata, IPL-a. Daleko je jači, brži, efikasniji!

Na kom principu radi laser?
Princip rada lasera je takav da se direktnim kontaktom laserski snop usmjerava na kožu, snop se apsorbuje u pigmentu folikula dlake (melanin), svjetlosni zrak se u koži pretvara u toplotu koja trajno uništava folikul dlake (fototermoliza).

Kako se pripremiti za tretman?
Dlake se ne smiju čupati iz korjena niti izbjeljivati 3-4 sedmice prije tretmana. Predio koji se tretira ne smije biti osunčan (1mjesec prije, odnosno 14dana posle tretmana).

Najbolji rezultati se postižu kod osoba koje imaju tamniju dlaku i svijetlu kožu, a broj tretmana zavisi od tretirane regije.

Koliko je potrebno uraditi tretmana?
Da bismo postigli željeni efekat, trajno uklonili dlake, potrebno je uraditi 5-8 tretmana u razmaku od 2-3 mjeseca, u zavisnosti od tretirane regije.
Nakon 1 do 2 pravilno urađena tretmana, problem urastanja dlaka i propratnog folikulitisa biva trajno riješen.

Koji predjeli na tijelu se mogu tretirati laserom?
Sva područja na tijelu, osim predjela oko očiju. Nakon tretmana koža postaje glatka i ljepša pa se samim tim dobija pozitivan estetski efekat koji je za svaku ženu i muškarca veoma važan.

Galerija

STETIK stetik-vesna Riječ doktora Prim. dr. Vesna Jelić Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš laser centar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu. Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK stetik-nevena Riječ doktora Dr. Nevena Tešović Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš laser centar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu. Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK stetik-darko Riječ doktora Doc. Dr. Darko Jović Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe. Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji.

STETIK Riječ doktora Prim. dr. Vesna Jelić Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš lasercentar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu.Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK Riječ doktora Dr. Nevena Tešović Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš lasercentar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu.Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK Riječ doktora Doc. dr Darko Jović Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe. Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

zakaži termin