Tel.: +387 51 430 888 | Email: info@s-tetik.com | Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00 časova, Subota 08:00 - 13:00 časova
Loading...
Korekcija nosa 2019-05-28T20:59:16+00:00

Korekcija nosa

Korekcije nosa omogućavaju izmjenu forme nosa, veličine kao i samog izgleda nosa. Pacijenti često imaju i probleme sa disanjem, odnosno prolaskom vazduha kroz nos, što se svakako može istovremeno otkloniti. Operacije se vrše u opštoj anesteziji, nakon navršene 17. godine života. Nos je jedini organ koji je stavljen od svih tkiva koža, potkoža, mast, mišići, kost, hrskavica i sluzokoža. Sva tkiva različito zarastaju i ožiljavaju. Stoga je i dugo vremena sklon izmeni izgleda. Na pregledu se problem svakog pojedinačnog pacijenta sagledava sveobuhvatno.

Pored estetskih rade se i otklanjanja funkcionalnih smetnji: devijacija nosnog septuma, hypertrofija nosnih školjki, polipoze nosa. Posle intervencije nemate bolova. Tamponi se vade nakon dva do pet dana kod estetske operacije, a kod operacije septuma se nose nekad i duže, koliko i imobilizacija. Posebna nega nosnih šupljina se preporučuje štepićima za uši i mastima za negu sluzokože. Izbegava se izduvavanje nosa. Naočare se ne nose 6 meseci.

Galerija

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN