CUTERA Genesis – Lasersko poboljšanje teksture kože

Šta je Laser GENESIS?
To je neablativni tretman laserom koji je namijenjen uklanjanju plitkih bora, sužavanja širokih pora i suzbijanju crvenila kože lica (rosacea). Naučno je dokazano da primjenom metode Laser Genesis dolazi do stvaranja novog kolagena.

Efekat tretmana laserom vidljiv je odmah, bez neželjenih propratnih pojava kao što su otok i iritacija kože. Tretman je ugodan, gotovo relaksirajući.

Koje dijelove tijela tretiramo Laser GENESIS tretmanom?
Prema ocjeni i zadovoljstvu pacijenata, odlični rezultati postižu se na koži lica i vrata. Tretman je takođe moguće primjeniti za otklnjanje ožiljaka na ostalim dijelovima tijela.

Šta je difuzno crvenilo kože lica?
To je stanje uzrokovano trajno proširenim kapilarima što rezultira crvenilom lica.
Difuzno crvenilo pojavljuje se u rozacei, a najčešće zahvaćena područja su nos,obrazi i čelo. Tretman Laser Genesis-om Vaše će crvenilo znatno smanjiti.

Šta osjećamo tokom tretmana?
Pacijenti opisuju tretman opuštajućim, uz ugodnu toplinu koja se osjeća na površini tretirane kože. Nakon završenog tretmana odmah se možete uključiti u dnevne aktivnosti.

Kako se ponašati prije tretmana?
Potrebno je odstraniti make-up, a ukoliko je prisutna pojačana maljavost, bilo bi poželjno da obrijete područje kože koje će biti tretirano. Nije neophodna primjena gela, lokalnih anestetika ili leda prije tretmana.

Koliko tretmana nam je potrebno?
U prosjeku 4 do 6 tretmana, što zavisi o svakom pacijentu pojedinačno i promjeni koja se tretira.

Koje su propratne pojave nakon tretmana?
Većini pacijenata nisu poznate, iako je moguće samo crvenilo kože koje nestaje nekoliko sati nakon tretmana.

Koje rezultate možemo očekivati nakon tretmana?
Vaša će koža dobiti zdrav i lepršav mladalački izgled.

Galerija

STETIK stetik-vesna Riječ doktora Prim. dr. Vesna Jelić Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš laser centar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu. Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK stetik-nevena Riječ doktora Dr. Nevena Tešović Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš laser centar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu. Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK stetik-darko Riječ doktora Doc. Dr. Darko Jović Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe. Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji.

STETIK Riječ doktora Prim. dr. Vesna Jelić Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš lasercentar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu.Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK Riječ doktora Dr. Nevena Tešović Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš lasercentar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu.Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK Riječ doktora Doc. dr Darko Jović Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe. Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN