Lasersko uklanjanje tetovaža – Fotona QX Max

QX MAX
Lasersko uklanjanje tetovaža danas je najpopularniji način za uklanjanje tetovaža. Ono po čemu se Q-Switch laseri razlikuju od drugih lasera jeste što imaju izrazito kratko vrijeme trajanja laserskog impulsa što je i osnovni preduslov za uništenje pigmenta.

Koliko je tretmana potrebno da bi se uklonila tetovaža?
Ovim laserom je znatno smanjen broj ponavljanja tretmana, što zavisi o dolje pobrojanim razlozima. Razmak između tretmana je 6-8 nedjelja.

Broj potrebnih tretmana zavisi od:
Tipa tetovaže
Mjesta tetovaže
Boje tetovaže
Vrste korištene tinte za tetovažu
Dubine unosa i količini pigmenta

Može li se tetovaža otkloniti u potpunosti?
Ona ima moć da ukloni sve uobičajene pigmentne promjene i širok spektar boja tetovaža, a dodatno nudi mogućnost FRAC3® estetskih tretmana. QX MAX je građen za maksimalne performanse.

Single-puls tehnologija je značajno efikasnija na uklanjanju pigmenata od bilo kojeg lasera koji stvaraju podjednako visoke energije. Ovaj optimalan izbor talasnih dužina pruža mogućnost za liječenje mnoštvo pigmentnih i vaskularnih lezija, kao i najsloženije tetovaže u boji.

Da li je tretman bolan?
Tretman nije neugodan,osjeća se manje peckanje i slabije žarenje. U svakom slučaju mnogo je ugodnije od tetoviranja!

Galerija

STETIK stetik-vesna Riječ doktora Prim. dr. Vesna Jelić Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš laser centar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu. Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK stetik-nevena Riječ doktora Dr. Nevena Tešović Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš laser centar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu. Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK stetik-darko Riječ doktora Doc. Dr. Darko Jović Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe. Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji.

STETIK Riječ doktora Prim. dr. Vesna Jelić Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš lasercentar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu.Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK Riječ doktora Dr. Nevena Tešović Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš lasercentar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu.Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK Riječ doktora Doc. dr Darko Jović Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe. Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN