CUTERA TITAN – zatezanje kože

Šta je TITAN?
Uređaj TITAN koristi infra crveno svjetlo koje svojim djelovanjem podstiče rast i razvoj kolagena. Rezultat takve reakcije je zatezanje kože, nestanak njene mlohavosti te efikasan oporavak strukture kože.

Zašto je TITAN drugačiji?
Infra crveno svjetlo prodire ispod površine kože, zagrijava dermis i time postiže daleko bolji učinak na kožu od ostalih izvora energije, kao npr.radiofrekvencija. Tretmani TITAN-om za pacijenta su sigurni, bezbolni i ugodni. Metoda zatezanja kože titanom je prirodna, neinvazivna i bez dodatnog vremena zacjeljivanja.

Šta tretiramo TITAN-om?
Opuštenu i zboranu kožu lica i vrata. Uspješni tretmani provode se takođe na području abdomena i na nadlakticama.

Koga tretirati TITAN-om?
Pacijenti svih tipova kože,bez obzira na uzrast i pol i tokom cijele godine.

Koliko tretmana je potrebno?
Kod nekih pacijenata izvrsni rezultati postignuti su sa samo jednim tretmanom. Broj i učestalost potrebnih tretmana odrediće ljekar.

Propratne pojave nakon tretmana TITAN-om?
Neposredno nakon tretmana može se pojaviti kratkotrajno crveniloi blagi otok. Obje pojave nestaju nakon nekoliko sati.

Kada su vidljivi rezultati?
Nekim pacijentima vidljivi su odmah,neposredno nakon tretmana. Zavisno od individualnog procesa stvaranja novog kolagenai dinamike zatezanja kože, rezultat može biti vidljiv postepeno tokom tri do šest mjeseci.

Da li je tretman bolan?
Prisutan je samo kratkotrajni osjećaj topline na površini kože.

Da li je TITAN klinički testiran i odobren?
Da. Dobijeni FDA certifikat rezultat je potvrđenih kliničkih studija sprovedenih u svjetski poznatim klinikama Evrope, Kanade i SAD-a.

Galerija

STETIK stetik-vesna Riječ doktora Prim. dr. Vesna Jelić Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš laser centar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu. Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK stetik-nevena Riječ doktora Dr. Nevena Tešović Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš laser centar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu. Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK stetik-darko Riječ doktora Doc. Dr. Darko Jović Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe. Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji.

STETIK Riječ doktora Prim. dr. Vesna Jelić Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš lasercentar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu.Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK Riječ doktora Dr. Nevena Tešović Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš lasercentar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu.Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK Riječ doktora Doc. dr Darko Jović Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe. Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN