PRP terapija matičnim ćelijama- vamiprski tretman

Klinika S-tetik postala i edukativni centar za PRP MyCells (podmladjivanje plazmom) za Bosnu i Hercegovinu.

Što je?
PRP terapija matičnim ćelijama se izvodi tako da se klijentu uzme mala količina krvi od koje se uz pomoć profesionalnih sistema pripravi koncentrat trombocita, faktora rasta i matičnih stanica. Koncentrat se potom ubrizgava u kožu na mjesta koja je potrebno korigovati, bilo da se radi o borama ili neželjenim ožiljcima od akni. Koncentrisani trombociti i faktori rasta dovode matične stanice na mjesta gdje je potrebno, što dovodi do reparacije u svim slojevima te se na taj način koža i potkožno tkivo potiču na obnovu.

Za koga?
Najbolji kandidati su osobe koje žele izbrisati znakove starenja ili korigovati ožiljke od akni. Pošto je tretman manje invazivan, pogodan je i za mlađe, ali i za starije pacijente jer je razdoblje zacjeljivanja neuporedivo manje nego kod hirurških zahvata pomlađivanja.

Kako djeluje?
Ovim postupkom na prirodan način pospješujemo regeneraciju i oporavak tkiva na licu te tako smanjujemo bore i poboljšavamo tonus kože. Vlastite matične ćelije potiču obnavljanje kolagena te dugoročno utiču na oporavljanje i podmlađivanje kože. Iz tog razloga svakim danom koža je sve ljepša, i to bez ikakvih hemijskih primjesa. U svakom slučaju radi se o prirodnoj i efikasnoj metodi sa sjajnim rezultatima. Kako bi se postigli najbolji rezultati, zavisno o stanju kože, tretman je potrebno ponavljati.

Oporavak?
Poslije tretmana koža je crvena, moguća je i otečenost koja obično prolazi tokom sljedećeg dana.Većina klijenata se može odmah vratiti svojim dnevnim aktivnostima. Rijetko se javljaju mali podljevi koji brzo nestaju i mogu se prekriti šminkom.

Tko ga radi?
Dermatolozi u Klinici S.Tetik.

Galerija

STETIK stetik-vesna Riječ doktora Prim. dr. Vesna Jelić Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš laser centar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu. Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK stetik-nevena Riječ doktora Dr. Nevena Tešović Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš laser centar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu. Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK stetik-darko Riječ doktora Doc. Dr. Darko Jović Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe. Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji.

STETIK Riječ doktora Prim. dr. Vesna Jelić Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš lasercentar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu.Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK Riječ doktora Dr. Nevena Tešović Osim klasične dermatološke ambulante, posebno smo ponosni na naš lasercentar gdje veliki broj estetskih tretmana sada možete uraditi i neinvazivnim putem. Laserska tehnologija je u potpunosti promjenila estetsku hirurgiju, pa tako i način na koji brinemo o našoj koži i način na koji tretiramo našu kožu.Od laserske epilacije, uklanjana tetovaža , pa do tretmama podmlađivanja laserska tehnologija postiže odlične rezultate. STETIK Riječ doktora Doc. dr Darko Jović Estetska hirurgija predstavlja relativno mladu hiruršku granu medicine, koja poslednjih godina doživljava svoj najveći razvoj. U estetskoj medicini postoji mnogo različitih hirurških metoda i postupaka, ali svaka od tih metoda, mora biti primjenjena u skladu sa specifičnostima osobe koja se njima podvrgava, i mora se uzeti u obzir individualnost svake osobe. Mi ćemo Vam predočiti sve postupke i mogućnosti estetske medicine, te na taj način pokušati odgovoriti na većinu Vaših pitanja, da bi ste bili potpuno informisani i mogli da donesete odluke o željenoj intervenciji.

Brigu o zdravlju i izgledu prepustite iskusnim profesionalcima

ZAKAŽI TERMIN